15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi Andık

Ülkemiz demokrasisine vurulan bir darbeydi 15 Temmuz gecesi. Ancak diğer darbeler gibi bu defa sessiz kalmamıştı halkımız. Yanına inancını, millet sevgisini de alarak sokaklara dökülmüştü özgürlüğü için, demokrasisi için, vatanı için... Biz de gelecek nesillere tarihimize çalınan bu kara lekeyi, vatan uğruna ölen şehitlerimizi unutmamaları için okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenledik. Salanın okunduğu, duaların edildiği anma programında öğrencilere o gün neler yaşandığına dair sinevizyon gösterisi izletildi, konuşmalar yapıldı ve şehitlerimiz anılarak programa son verildi.

Yayın: 22.09.2016 - Güncelleme: 23.09.2016 14:01 - Görüntülenme: 419