23 NİSAN COŞKUSU

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda düzenlenen törenle büyük bir coşkuyla kutlandı. Anasınıfı Öğretmenlerimizden Huriye POLATOĞLU günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Konuşmasında dünyada çocuklara bir bayram hediye eden tek kurucu liderin Mustafa Kemal ATATÜRK olduğuna değinen Okul Müdürümüz Sayın Lütfü YALÇIN tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Törende Anasınıfı Öğrencilerimiz ´El Ele´ şarkısını, Özel Eğitim Sınıfı Öğrencilerimiz ´Yangın Var´ şarkısını, Suriyeli Öğrencilerimiz ise Barış MANÇO´nun efsane şarkısını ve ´Çocukluğumuzu Bize Verin´ ezgisini söylediler. Horonlar, Oyun Havaları, Harmandalı ve Bitlis Halayının da yer aldığı kutlamamız ´Senden Daha Güzel´ şarkısı eşliğinde gerçekleştirilen Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK finaliyle coşkulu bir şekilde sona erdi. Günün anlam ve önemini yansıtacak şekilde güzel bir program hazırlanmasına katkı sağlayan İdarecilerimize, Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın mutlu olduğu, yüzlerindeki tebessümün eksik olmadığı bir dünya dileğiyle... 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN.

26-04-201926-04-201926-04-201926-04-201926-04-201926-04-2019

Yayın: 26.04.2019 - Güncelleme: 26.04.2019 13:12 - Görüntülenme: 442