5.Sınıflarımıza İlk Ziyareti Okul Müdürümüz Sayın Lütfü YALÇIN Gerçekleştirdi

Okulumuzun 2016-2017 Eğitim-öğretim yılına başladığı 19 Eylül Pazartesi günü 4 yıllık ilkokul kademesinden sonra ortaokul kademesinin ilk sınıfı olan 5.sınıflardaki öğrencilerimizin bu süreçte yanında olduğumuzu göstermek adına Okul Müdürümüz Sayın Lütfü YALÇIN sınıfları tek tek dolaşarak çeşitli ikramlarda bulunarak her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Yayın: 22.09.2016 - Güncelleme: 23.09.2016 09:13 - Görüntülenme: 1776