Anasınıfı Öğrencilerimize İlk Ziyaret

Anasınıfı öğrencilerimizin minicik ayaklarıyla okula ilk adımlarını attıkları, okulla ilk kez tanıştıkları gün Okul Müdürümüz Sayın Lütfü YALÇIN ve Okul Aile Birliği Başkanımız Şebnem YAKUPOĞLU minik öğrencilerimizle hem kaynaşmak hem de okuldaki ilk günlerinde yanlarında olarak aile ortamının sıcaklığını devam ettirebilmek adına, anasınıflarımızı ziyaret etmişlerdir. Çeşitli ikramlarda bulunarak öğrencilerimizi sevindirmişlerdir.

Yayın: 22.09.2016 - Güncelleme: 23.09.2016 14:02 - Görüntülenme: 703