Anneler Günü Kutlaması

Okulumuz anasınıfı ve ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı Anneler Günü programı izleyenleri kah neşelendirdi kah hüzünlendirdi. Anaokulu kademesinde bulunan altı grup eğitim sınıfının her biri farklı dans gösterileriyle sahnedeydi. Birbirinden renkli kıyafetleri ve gösterileriyle annelerinin bu anlamlı günde kalplerinde bir kez daha taht kurdular. Ortaokulu öğrencilerinin şiirleri, okulumuz Bilişim Tenolojileri Öğretmeni Şeymanur MARABA’nın ve müzik öğretmenlerimizden Özkan TOKSOY’un eşssiz yorumu katkısıyla programımızda ayaklarının altı cennet olan annelerimize minnetlerimizi en samimi duygularımızla sunduk.

Yayın: 16.05.2016 - Güncelleme: 17.05.2016 10:23 - Görüntülenme: 983