Bilgi Yarışması

Okulumuzda kademeler arasında Bilgi Yarışması düzenlendi. Her sınıf düzeyinde temel derslerden ve genel kültürden sorular hazırlandı. Öğrencilerimiz verilen sürede sorularn soruları yanıtlamak için ter döktüler. Kimi zaman tatlı bir rekabet ortamına sahne olan yarışmamızın sonuncunda birinci olan sınıflarımız belli oldu. 8. Sınıflar arasında 8-F sınıfı, 7. Sınıflar arasında 7-E sınıfı, 5.sınıflar arasında 5-A sınıfı 1.olurken 6.sınıflar arasında kıyasıya mücadeleyi beraberlikle sonuçlandıran 6-A ve 6-B sınıfı 1.liği paylaşmıştır. 8-F sınıfını temsil eden Esra ALMA, İrem ZENGİN, Elifnur KAÇAR´ı; 7-E sınıfını temsil eden Ümran ELÇİOĞLU, M.Kadir YILDIRIM, Cansu KALKAN´ı ; 6-A sınıfını temsil eden Emrecan KOYUNCU, Sıla Başak GÖK, Yusuf ELÇİOĞLU´nu; 6-B sınıfını temsil eden Ediz BUDAK, Arda ERGİN, Elif ALMA´yı ve son olarak 5-A sınıfını temsil eden Pelşin CAN, İshak ELÇİOĞLU, ve Egemen YILDIRIM´ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Yayın: 24.05.2016 - Güncelleme: 25.05.2016 12:29 - Görüntülenme: 944