İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu

KÜÇÜKÇEKMECE KAYMAKAMLIĞI

80. Yıl Ortaokulu ve Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü

FİZİKİ REHABİLİTASYON ÇALIŞMALARI

1)      Çatıda 5 farklı noktadan akıntı giderilerek Çatı Aktarımı yapıldı.

2)      Derslik olarak kullanıma uygun olmayan 7-H Sınıfı lağvedilerek taşındı.

3)      Atıl durumda olan BT Sınıfı onarımlarla Dersliğe dönüştürüldü.

4)      Öğrenci yaralanmalarına sağlıklı ilk müdahalelerde bulunabilmek için modern bir Revir Odası oluşturuldu.

(% 50’si ACIBADEM ATAKENT Hastanesince karşılandı.)

5)      Öğrencilerle bireysel çalışmalar yapabilmek için modern bir Destek Eğitim Odası oluşturuldu.

6)      Atıl durumda olan Spor Salonunun tavan onarımı ve genel onarımı  yapılarak  aktif  hale getirildi.

7)      Arşiv Odası fiziki ve içerik bağlamında mevzuatına uygun hale getirildi.

8)      Müdür Yardımcıları Odaları yerleşimi onarımlarla düzenlendi.

9)      Çalışmaz durumda olan telefon santrali Dijital Santralle yenilendi.

10)  Bilişim Araçlarının ve Gereçlerinin tadilatı yapılarak kullanıma sunuldu.

11)  Dağınık halde bulunan Depolar temizlenerek iki yerde toplandı. Binanın kullanımı ve güvenliği açısından sıkıntı  oluşturan bu problem de ortadan kaldırıldı.

12)  Anasınıfı Giriş Bölümü tamamen yenilendi. (İlçe Belediyesi tarafından karşılandı.)

13)  Üst Katın Isınma sorunu giderildi.

14)  Kapalı olan Tuvaletlerin problemleri giderilerek açıldı ve Kız ve Erkek Öğrenci WC’leri tamamen ayrılarak bir problem daha ortadan kaldırıldı.

15)  Elektrik Tesisatının ve Aydınlatma Sisteminin genel onarımları yapılarak, öğrenci güvenliği açısından sıkıntılar ortadan kaldırıldı.

16)  Yangın Merdivenleri Çıkış Kapıları çelik kapılarla yenilendi. (İlçe MEM’ce karşılandı.)

17)  Erkek ve Kız Öğrenci için Mescitler oluşturuldu. (Hayırseverlerce karşılandı.)

18)  Erkek ve Kız Öğrenci için sıcak su sistemli Abdesthaneler oluşturuldu. (Hayırseverlerce karşılandı.)

19)  Kütüphane bodrum kata alınarak hem katın aktif kullanımda olması sağlandı hem de öğrencilerimizin Kütüphaneden azami fayda almaları sağlandı.

20)  Okulla ilgili her türlü bilgi, görev ve duyuru ilanları için SMS Hizmeti kullanılmaya başlandı.

NOT: 15 Aralık 2014 ile 15 Mart 2015 arasında yapılan Fiziki İyileştirmeler ve diğer çalışmalardır.

27/03/ 2015

Lütfü YALÇIN