İlklerin Öncüsü Okulumuzda Başarıya 1 Adım Projesi Başladı

Müdür Yardımcısı Murat MEYDAN koordinasyonunda yürütülen proje ile öğrencilerimizin akademik başarıları bilimsel temelli arttılması hedeflenmektedir.

Projede Öğrenci-Veli-Öğretmen Seminerleri, Öğrenme Stilleri Envanter Çalışması (Türkiyede Devlet Okullarında İLK), Kazanım Değerlendirmeleri, Zümre Bazında Öğretmen Ders Değişimleri ve kendine özgü bir çok uygulamasıyla başlayan proje ilçemizde veilimizde bir İLK´tir. Eğitimci Yazar Mustafa YURTTAŞ tarafından velilerimize Dikkat Eksikliği ve Anne Baba Tutumları seminerleri verilmiştir.

Başarıya 1 Adım Mustafa YURTTAŞBaşarıya 1 Adım Mustafa YURTTAŞBaşarıya 1 Adım Mustafa YURTTAŞ

Yayın: 17.03.2015 - Güncelleme: 12.05.2015 13:01 - Görüntülenme: 1535