Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu´nda Veda Esintisi

Okulumuza hizmet vermiş olan değerli mesai arkadaşlarımızdan Müdür Baş Yardımcımız Sayın Serkan Toptutan ikinci il dışı atamasıyla, Müzik öğretmenlerimizden Sayın Onur ALGÜL ise il içi atama ile tayin olmuştur.Yapmış oldukları gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etmek ve veda etmek için Okul Müdürümüz Sayın Lütfü YALÇIN bir sürpriz tertip etti. Okul personelinin bulunduğu Toplantı Salonu´nda her vedalaşmada olduğu gibi duygusal anlar yaşandı. Okul Müdürümüz Sayın Lütfü YALÇIN konuşmasında "Aynı özveri ve çalışma ile gittikleri okullarda da başarılı olacaklarına inanıyor ve bundan sonraki iş hayatlarında mutlu ve başarılı olmalarını diliyorum.Katılımları için tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Yayın: 25.09.2016 - Güncelleme: 26.09.2016 08:55 - Görüntülenme: 639