Okulumuzda Bir İlk Revir Açılışı

Öğrenci yaralanmalarına sağlıklı bir şekilde ilk müdahalenin gerçekleştirilmesi için Acıbadem Atakent Hastanesinin katkılarıyla bir ilk gerçekleştirilerek Revirimizin açılışını yaptık.

İlçe Milli Eğitim Müdür V. Sayın Metin NARİN ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Abdülbaki İNCE ve Acıbadem ATAKENT Hastanesi yetkililerinin da katıldığı modern, hijyenik ve hastane şartlarındaki Revirimizn açılışı gerçekleştirildi. Okulumuza hayırlı uğurlu olsun.

Revir AÇILIŞRevir AÇILIŞRevir AÇILIŞRevir AÇILIŞRevir AÇILIŞRevir AÇILIŞRevir AÇILIŞRevir AÇILIŞRevir AÇILIŞRevir AÇILIŞRevir AÇILIŞ

Yayın: 17.03.2015 - Güncelleme: 12.05.2015 13:01 - Görüntülenme: 2903