İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu

Okulumuzda TÜBİTAK Bilim Fuarı Sergisi Açıldı

“4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı” çerçevesinde okulumuzda sergi açıldı.

Fuarın açılışını yapan Okul Müdürümüz Sayın Lütfü YALÇIN  "Okulumuzda proje kültürü oluştu. Öğrencilerimiz Milli Eğitim Bakanlığımız proje yarışmalarının yanında yerel projeler de üretmektedir. TÜBİTK Bilim Fuarı 5,6,7 ve 8. Sınıflarda okuyan okulumuz öğrencilerinin öğretim programları çerçevesinde ve kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yaparak eğlenerek ve öğrenerek bir eğitim ortamı oluşturmayı amaçlamaktadır.” Dedi.

Açılışın ardından proje stantları gezilerek öğrencilerden bilgi alındı  İki gün boyunca açık olan sergiyi gezen öğrencilerimiz de önümüzde seneler fuara katılmak için daha istekli görünüyorlardı.

Yayın: 16.05.2016 - Güncelleme: 17.05.2016 10:24 - Görüntülenme: 833