Okulumuzda Yangın Tatbikatı Düzenlendi

Sivil Savunma Haftası kapsamında Küçükçekmece Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü okulumuzda yangın tatbikatı yapıldı. Tatbikatta sirenin çalmasıyla okuldaki bütün öğrenciler tatbikat planında belirlenen şekilde ve 3 dakika 47 saniyede sınıfları boşaltarak okul bahçesinde toplandı.

Okul bahçesinde İtfaiye Ekiplerince tatbikat amacıyla yakılan ateş önce İtfaiye Ekipleri, sonra öğretmenlerimiz ve daha sonra öğrenciler tarafından söndürüldü. Bu sırada öğrencilere yangına müdahale ve yangın söndürme cihazları hakkında bilgiler verildi. Tatbikat öğrenciler tarafından ilgi ve heyecanla karşılandı.

Yayın: 05.03.2016 - Güncelleme: 07.03.2016 08:38 - Görüntülenme: 892