Unutmadık Unutturmayacağız

Atatürk"ü sevmek demek O'nun izinde yılmadan yürümek demektir. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk yaşadığı her dönemde genç nesillere önem vermiştir. Hedefleri olan ve bu hedeflere emin adımlarla yürüyen genç nesiller inşa etmeyi arzulamıştır. Bizlere düşen görev; O'nun hedeflediği gelişmiş, çağdaş ve güçlü Türkiye için, kurduğu Cumhuriyete sahip çıkarak, çalışkan, dürüst, ahlaklı ve vatanını seven birer birey olmaktır. Bu bilinçle öğrencilerimiz ve Türkçe Zümre öğretmenlerimiz koordinatörlüğünde okulumuz Konferans Salonu'nda Anma Törenimizi gerçekleştirdik.

12-11-201912-11-201912-11-201912-11-201912-11-2019

Yayın: 12.11.2019 - Güncelleme: 12.11.2019 11:10 - Görüntülenme: 421