T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!

18 Mart Cuma günü okulumuz Konferans Salonunda Çanakkale Zaferi’nin 101. Yılı anısına okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmenleri Özlem ERBAY, Neşe SEKMAN ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Şeymanur MARABA tarafından düzenlenen program izleyenleri büyüledi. 

18 Mart Cuma günü okulumuz Konferans Salonunda Çanakkale Zaferi’nin 101. Yılı anısına okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmenleri Özlem ERBAY, Neşe SEKMAN ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Şeymanur MARABA tarafından düzenlenen program izleyenleri büyüledi. Hazırlanan bu programa “Çanakkale Destanı Oratoryosu”, sinevizyon gösterileri, okulumuz öğrencilerinin şiirleri, okulumuz Fen Bilimleri öğretmenlerinden Meltem IŞKIN ve Türkçe öğretmenlerinden Gökhan AKIN’ın birlikte okuduğu şiir damgasını vurdu. Günün anlam ve önemini belirten konuşma okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinden Aziz Yılmaz tarafından yapıldı.

Program Konferans Salonu ile sınırlı kalmayıp “Çanakkale Belgeseli” sınıflarda etkileşimli tahtalarda eş zamanlı olarak öğrencilere izletildi. Çanakkale Savaşı’nın ruhunu anlamak adına öğle arasında öğretmenlerimize ekmek ve hoşaf dağıtıldı.

 

Bu topraklar için kanlarını döken aziz şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyor, ruhları şad olsun diyoruz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.03.2016 - Güncelleme: 21.03.2016 08:48 - Görüntülenme: 1304
  Beğen | 0  kişi beğendi