T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu

Deprem Tatbikatı Yapıldı

Okulumuzda 12 Kasım Perşembe günü 4. ders saatinde personel ve öğrencilere olası depremde can ve mal kaybını en aza indirecek eğitimi vermek amacıyla deprem tatbikatı yapıldı. Depremin bittiğini temsil eden zilin durmasıyla kapıya yakınlık sırasına göre sınıfların, sınıf içinde sınıf kapısına yakınlık sırasına göre koridorda izdihama mahal vermeden sınıftaki öğretmenlerin kontrolünde öğrencilerin binayı terk etmeleri sağlandı. 

Okulumuzda 12 Kasım Perşembe günü 4. ders saatinde personel ve öğrencilere olası depremde can ve mal kabını en aza indirecek eğitimi vermek amacıyla deprem tatbikatı yapıldı. Depremin bittiğini temsil eden zilin durmasıyla kapıya yakınlık sırasına göre sınıfların, sınıf içinde sınıf kapısına yakınlık sırasına göre koridorda izdihama mahal vermeden sınıftaki öğretmenleri kontrolünde öğrencilerin binayı terk etmeleri sağlandı.

 

Tüm idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, personelimiz ve öğrencilerimiz güvenli alan olarak belirlenen okul bahçesinde toplandı. Tatbikat ile ilgili izlenimlerin değerlendirilmesi ve deprem çantasında neler olması gerektiği konusundaki anlatım okulumuz müzik öğretmeni Özkan TOKSOY tarafından yapıldı.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.11.2015 - Güncelleme: 16.11.2015 07:52 - Görüntülenme: 888
  Beğen | 0  kişi beğendi