Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu

(0 212) 601 20 94
(0 212) 601 20 91
Adres
CUMHURİYET MAH. 2.ARIKUŞU SK. MEHMET AKIF INAN IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 48 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL
Vizyon
Tarihi ve Kültürel mirası değerlendirebilen, Yaşanan hayatı yorumlayabilen, Problemlere çözüm üretebilen, Yarınları planlayabilen ve Manevi değerlerle harmanlanan nesiller yetiştirmektir.
Misyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, manevi değerlere, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :NORMAL (Okul Öncesi 2´li)
Pazartesi 08:45-15:55, Salı-Çarşamba-Perşembe 08:45-15:05 ve Cuma 08:45-15:20
Ulaşım
Marmaray, 89-A Halk Otobüsü, Cennet-Kanarya Dolmuşları, Cennet-Taştepe Domuşları ve Halkalı Toplu Taşıma araçları.
Cumhuriyet Mahallesi 2. Arıkuşu Sokak No:48 PK:34290 Küçükçekmece/İstanbul
İlçe´ye 3 KM ve İl´e 30 KM uzaklıktadır.
FUTBOL ATLETİZM SATRANÇ MASA TENİSİ BASKETBOL
TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI