İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu

Tem

TEOG 2016 için yüzdelik dilim sıralı liste yayınlanmıştır. EDP Yüzdelik Dilimi: Tercihe en son sırada yerleşen (E)n (D)üşük (P)uanlı öğrencinin yüzdelik dilimi.

EYP Yüzdelik Dilimi: Tercihe birinci sırada yerleşen (E)n (Y)üksek (P)uanlı öğrencinin yüzdelik dilimi.

May

10-11 Mayıs 2016 tarihlerinde 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI ile birbirinden eşsiz Projeler hayat buluyor. Öğrencilerimizin yetenekli ellerinden çıkan Resimler RESİM SERGİMİZDE gün yüzüne çıkıyor.  Birbirinden farklı Tasarımlar TEKNOLOJİ ve TASARIM SERGİMİZDE sergileniyor.

2016 Ocak-Haziran Sınav Görevli Ücretleri

2015-2016 2. Dönem Ders Programı Değişti

2015-2016 2. Dönem Zaman Çizelgesi Değişti

2015-2016 2. Dönem Ders Programı Değişti

Okul Aile Birliğimizce Velilerimize "Dayanışma Çay Günü" Düzenlenecektir.

2015-2016 1. Dönem Sonu İşlemleri ilan edilmiştir.

Nis

Okulumuzda öğrencilerin, velilerin, ziyaretçilerin ve personelin uyması gereken kurallar hazırlanmıştır. Okulla ilgili herkesin bahse konu kurallara uyması önemle hatırlatılır.

Mrt

İlklerin öncüsü ve projelerin vazgeçilmez markası olmaya namzet okulumuzdan muhteşem projeler.

Nis

08 Mayıs 2015 saat 16:00´da okulumuz Konferans Salonunda okulumuz Müzik Öğretmenlerininden oluşan, gençlerin sevgilisi Grup 3 ES konseri vardır.

Ayrıntılı bilgi için Okul Aile Birliğiyle irtibata geçiniz.

Nis

18 Nisan´daki Haftasonu Kursu Sınav Nedeniyle 26 Nisan Pazar Günü Yapılacaktır. 25 Nisan Cumartesi günkü kurslar da aynen uygulanacaktır.

Nis

18-19 Nisan 2015 tarihlerinde okulumuzda AÖF Sınavları yapılacaktır. Adaylar okulumuza ulaşımla ilgili bilgi almak için İLETİŞİM menüsünü kullanabilirler. Okulumuzda sınava girecek bütün adaylara başarılar dileriz.

Mrt

Öğrenci yaralanmalarına sağlıklı bir şekilde ilk müdahalenin gerçekleştirilmesi için Acıbadem Atakent Hastanesinin katkılarıyla bir ilk gerçekleştirilerek Revirimizin açılışını yaptık.

Mrt

Velilerimize anlık ulaşabilmek ve velilerimizle sağlıklı, hızlı iletişim kurabilmek için SMS Hizmetimiz başladı.