Haz

Cheetos Türkiye´nin En Hızlısı yarşmalarında 6-G Sınıfından Habat CEYLAN İstanbul 2.´si olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

May

5 aydır yoğun emekler sonucu hazırlanan 56 kişilk dev Medeniyetler Koromuzdan unutulmaz konser 25 Mayıs´ta İlçe Protokolünün ve velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

May

Müdür Yardımcımız Serkan TOPTUTAN, Müzik Öğretmenimiz Özkan TOKSOY ve Sercan GÜNERİ´den oluşan 3 ES gurubunun muhteşem sahne performansıyla öğrencilerimiz ve katılımcılar senenin yorgunluğunu attılar.

May

Bir Varmış Bir Yokmuş projesinde Büyük Finale sayılı günler kaldı. Büyük Final öncesi son değerlendirme tamamlandı.

May

Küçükçekmece Belediye Başkanlığınca Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezinde düzenlenen muhteşem gösteri Çanakklae Geçilmez´e 5. ve 6. Sınıf öğrencilerimizden sonra 13 Mayıs 2015´te 7. ve 8. Sınıf öğrencilerimiz de katıldı. Öğrenilerimiz büyük bir memnuniyetle gösteriden ayrıldılar.

May

2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılından itibaren uygulanmak üzere, velilerimizden gelen talep doğrultusunda kız öğrencilerimizin sadece pantolon giyebilmesiyle ilgili yapılan anket sonuçlandı. %91 Evet, %9 Hayır sonucuyla, önümüzdeki yıl kız öğrencilerimiz etek yerine sadece pantolon giyebileceklerdir.

May

"Cennet-i Ala´nın ayakları altında olduğu annelerimizin" Anneler Günü anasınıflarımızda hazırlanan etkinlikle kutlandı.

May

Yazarlar Okullarda Projesi Yazar Seca ÖZTÜRK´ün "Kurtarıcım Efendim Peygamberim (S.A.V)" adlı kitabının söyleşi oturumuyla sona erdi.

May

Küçükçekmece Belediye Başkanlığınca Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezinde düzenlenen muhteşem gösteri Çanakklae Geçilmez´e 5. ve 6. Sınıf öğrencilerimiz katıldı. Öğrenilerimiz büyük bir memnuniyetle gösteriden ayrıldılar.

May

Çevre koruma Haftasında Küçükçekmece Belediye Başkanlığımızca gidilen işbirliğiyle öğrencilerimiz kendi elleriyle fidanlar dikti. ayrıca bahçemizin yeşillendirme çalışmaları başlatıldı.

May

Hayırseverlerimizce 30.000 TL´ye yaptırılan Mescitimiz açıldı Açılışımıza katılan İlçe Müftümüz Sayın Cemalettin BAL, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cemal YILMAZ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Murat DELEN Eğitim-Bir Sen 5 No´lu Şube Başkan Yardımcısı Sayın Selamettin TUNÇ ile Eğitim-Bir Sen Küçükçekmece İlçe Başkanı Sayın Yusuf SABAZ´a teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan coşkusu okulumuzda Belediyemizin düzenlediği Çocuk Şenliğiyle devam ediyor. Başta Belediye Başkanımız Sayın Temel KARADENİZ beyefendiye, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Sayın Salih  Nurettin ÇEVİK beyefendiye ve emeği geçen Belediye ile Okul personelimize sonsuz şükranlarımızı sunarız.

Nis

Başarıya Bir Adım Projesi kapsamında uygulanan KDS´lerin 2.´sinde muhteşem derece. 5. Sınıflarda ilçe genelinde ilk 3 derece okulumuzdan.

Eyl

Atletimz dalında ilçe ve il genelinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi. Emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize sonsuz şükranlarımızı sunarız.

Nis

23 Nisan Atletizm Küçükçekmece yarışmalarında 6-G Sınıfından Habat CEYLAN 1. olarak yine derce yaptı. Öğrencimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.