Nis

Küçükçekmece Kaymakamlığı, Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle 7-8-9 Nisan 2015 tarihinde Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi´nde yapılacak olan "Mesleki Rehberlik ve Kariyer Günleri"´nin tanıtım videosu yayınlandı.

Nis

Okulumuzda öğrencilerin, velilerin, ziyaretçilerin ve personelin uyması gereken kurallar hazırlanmıştır. Okulla ilgili herkesin bahse konu kurallara uyması önemle hatırlatılır.

Nis

Yazarlar Okullarda Projesinde Yazar Onur ŞİMŞEK 26.03.2015 tarihinde okulumuzda öğrencilerle imza gününde buluştu.

Mrt

Başarıya Bir Adım Projesi eğitimlerine son sürat devam ediyor. Eğitimci Yazar Mustafa YURTTAŞ´tan öğretmenlerimize yönelik "Etkin Öğrenmede Öğretmenin Rolü " semineri verildi.

Mrt

Başarıya Bir Adım Projesi eğitimlerine son sürat devam ediyor. Eğitimci Yazar Mustafa YURTTAŞ´tan velilerimize yönelik "Dikkat Eksikliğinde Anne Baba Yaklaşımları" semineri verildi.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Lütfü YALÇIN, göreve başladığı tarih olan 15 Aralık 2014´ten 15 Mart 2015´e kadar olan yapılan çalışmalarla ilgili kıymetli velilerimize bilgilendirme notu göndermiştir.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Lütfü YALÇIN´ın diğer dillerde de selamlama konuşmasıyla başlayan Nevruz Bayramı coşkuyla kutlandı.

Mrt

Küçükçekmece Belediye Başkanlığının düzenlemiş olduğu Çanakkale Zafer Koşusunda okulumuz öğrencileri muhteşem derecelerin sahipleri oldular.

Mrt

Okul Müdürümüz tarafından okulumuz 2014-2015 yarı yıl tatilinde yapılan fiziki iyileştirmelere destek sunan hayırseverlerimize Teşekkür Belgeleri takdim edildi.

Şbt

Küçükçekmece Belediye Başkanlığının düzenlemiş olduğu koşuda okulumuz öğrencileri muhteşem derecelerin sahipleri oldular.

Mrt

Yazarlar Okullarda Projesinde Yazar Cuma KARATAŞ 12.03.2015 tarihinde okulumuzda öğrencilerle imza gününde buluştu.

Mrt

Yazarlar Okullarda Projesinde Yazar Lütfi GÜLŞEN 16.03.2015 tarihinde okulumuzda öğrencilerle imza gününde buluştu.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Okulumuzda Saygıyla Kutlandı.

Mrt

Anasınıflarımızda okuyan 100 öğrencimize çok özel bir proje okul imkanlarıyla hayat buluyor.

Mrt

Anasınıflarımızda okuyan 100 öğrencimize çok özel bir proje, İlçe Müftlüğü işbirliğyle hayat buluyor.