Mrt

Okulumuz ilklere devam ediyor. Bir muhteşem proje daha okulumuzda hayat buluyor.

Mrt

İlklerin öncüsü ve projelerin vazgeçilmez markası olmaya namzet okulumuzdan bir muhteşem proje daha.

Mrt

Okulumuzda düzenlediğimiz etkinlikte görev alan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Müdür Yardımcısı Murat MEYDAN koordinasyonunda yürütülen proje ile öğrencilerimizin akademik başarıları bilimsel temelli arttılması hedeflenmektedir.

Mrt

Öğrenci yaralanmalarına sağlıklı bir şekilde ilk müdahalenin gerçekleştirilmesi için Acıbadem Atakent Hastanesinin katkılarıyla bir ilk gerçekleştirilerek Revirimizin açılışını yaptık.

Mrt

Törenler ve Kutlama Komisyonu Başkanı Müdür Yardımcısı Murat MEYDAN koordinasyonunda, Fen ve Teknoloji Öğretmneleri Pınar SÜLLE  ile Fatih ŞEKER tarafından hazırlanan kendine özgü etkinliklerle Bilim ve Teknoloji Haftası kutlandı.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Lütfü YALÇIN tarafından; Müdür Yardımcılığı görevlerine okulumuz Müzik Öğretmeni Serkan TOPTUTAN, Türkçe Öğretmeni Murat MEYDAN, Fen ve Teknoloji Öğretmeni Ferhat GERSİYOR ile Bahçelievler Yenibosna Ortaokulu Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Utku TÜRKOĞLU görevlendirilmiştir. Görevine yeni başlayan Müdür Yardımcılarımıza görevlerinde başarılar dileriz.

Mrt

İl dışı tayiniyle ilimize atanan Sayın Lütfü YALÇIN 15.12.2014 tarihi itibari ile Okul Müdürlüğü görevine asaleten atanmıştır.