Ekm

Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu olarak eğitim-öğretim yılının birinciyi ayını tamamlarken velilerimizle bir araya gelmek, tanışmak ve bu yıl için planlanan çalışmalar hakkında hasbihal etmek üzere okulumuz Konferans Salonu'nda toplandık.

Eyl

Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerimizle 19.09.2019 tarihinde İstanbul Havacılık,Uzay ve Teknoloji Festivaline katıldık. Öğrencilerimiz festival kapsamında düzenlenen birçok etkinliği izleme fırsatı buldular.

Eyl

09.09.2019 tarihinde Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine kavuştu.

Haz

Mesleki Çalışmalar kapsamında Doğa Yürüyüşü etkinliği için Çatalca Flamingo Köy'de Öğretmenlerimiz, Yardımcı Personellerimizle kahvaltıda birlikteydik. MAİ İHO ailesi olarak doğayla iç içe, güzel, huzurlu bir gün geçirdik.

Haz

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu Öğretmenler Kurulu Sene Sonu Toplantısını 17/06/2019 tarihinde 10.30'da okulumuz toplantı salonunda gerçekleştirdik.

Haz

Okulumuzun en özel, en değerli öğrencilerinden olan Özel Eğitim Sınıfı Öğrencilerine karnelerini verdik.

Haz

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem karnelerini öğrencilerimize verdik. Başarılı olan öğrencilerimize belgelerini verdik.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen Eğitimde İşbirliği Protokolü kapsamında ülkemizde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Şeymanur MARABA koordinatörlüğünde13.06.2019 tarihinde okulumuz konferans salonunda 4006 Bilim Fuarı düzenlendi.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen Eğitimde İşbirliği Protokolü kapsamında ülkemizde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında Görsel Sanatlar Öğretmenimiz İkbal IŞIK koordinatörlüğünde13.06.2019 tarihinde okulumuz konferans salonunda 4006 Bilim Fuarı düzenlendi.

Haz

Öğrencilerimizin yıl boyunca Teknoloji Tasarım dersinde yaptıkları projeler okulumuzda sergilendi. Sergimize katılan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ramazan AŞÇI'ya, komisyon görevi nedeniyle katılamayıp arayan Şube Müdürlerimiz Sayın Ali ÇİBUK ve Hüseyin BOZKURT'a, Okul Müdürlerimiz Sayın Levent HONÇE, Tahsin POLAT, Yakup KARATAŞ, Erhan YÜCEL, Sami ÖZEN, Sinan Bilgin, Öğretmenevi Müdürü Sayın Özcan ŞAHİN'e, Teknoloji Tasarım Öğretmenlerimiz Muzaffer Boray ÇETİN'e, Gamze Çöten WAHAB'a ve serginin gerçekleşmesi için yıl boyunca hiçbir desteğini esirgemeyen Okul Müdürümüz Sayın Lütfü YALÇIN'a en kalbi duygularımızla teşekkür ederiz.

Haz

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında öğrencilerimizin yaptığı resimler okulumuz Görsel  Sanatlar Öğretmeni İkbal IŞIK tarafından sergilendi. Resim Sergimize katılan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ramazan AŞÇI'ya, komisyon görevi nedeniyle katılamayıp arayan Şube Müdürlerimiz Sayın Ali ÇİBUK ve Hüseyin BOZKURT'a, Okul Müdürlerimiz Sayın Levent HONÇE, Tahsin POLAT, Yakup KARATAŞ, Erhan YÜCEL, Sami ÖZEN, Sinan Bilgin, Öğretmenevi Müdürü Sayın Özcan ŞAHİN'e, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz İkbal IŞIK'a, emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve serginin gerçekleşmesi için yıl boyunca hiçbir desteğini esirgemeyen Okul Müdürümüz Sayın Lütfü YALÇIN'a en içten duygularımızla teşekkür ederiz.

May

"Okul sadece dört yanı duvarla çevrili, tepesinde dam olan yer değildir. Okul her yerdir. Sırasında bir orman, sırasında dağ başı. Öğrenmenin, bilginin var olduğu her yer okuldur." Münir Özkul

May

100 yıl önce bir kahraman ayak bastı Samsun'a, bir kurtarıcı. O gün güneş doğdu Türk Milletinin üstüne. Anladık ki milletçe yeniden doğuyoruz. Büyük kurtarıcı bugünü gençliğe armağan etmiştir ve gençlik kavramını yaş olarak değil fikir olarak kast ettiğini vurgulamıştır.

May

Öğretmenlerimize E-Okul Sosyal Etkinlik Modülü Semineri verildi. Müdür Yardımcımız Özlem ERBAY koordinasyonunda komisyonumuz tararafından ( T. Hakan BEYHAN, M. Doğukan BALÇİN, Müberra GEDİK, Leyla GEÇER, Merve Oruç) seminerin 1.Oturumu gerçekleştirildi.

May

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Anasınıfları Medeniyet ve Yıl Sonu Törenimiz okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Miniklerimiz yıl boyunca hazırlandıkları çeşitli gösterilerini sundular.