May

Okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni Tuğba DEMİRCİ ve Matematik Öğretmenimiz Şengül KOMAÇ tarafından hazırlanan Engelliler Haftası Programı okulumuz Konferans Salonunda düzenlendi. Okulumuz Türkçe Öğretmenlerinden Gökhan AKIN günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yaptı. Bilişim Öğretmenimiz Şeymanur MARABA´ nın öğrencilerimize engelliler haftasında farkındalık oluşturmak amacıyla öğrettiği işaret diliyle öğrencilerimiz şarkılar seslendirip dans gösterileri sundular.

May

Okulumuzda Başarıya Bir Adım Projesi kapsamında uyguladığımız Kazanım Değerlendirme Sınavı yapıldı. Öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmak, gelişimlerini takip etmek, eksik oldukları konu ve kazanımları değerlendirme amaçlı uyguladığımız KDS 6 Sınavında da öğrencilerimiz soruları dikkatle çözdüler.

May

Türkçe dersinde milli kültürümüzün bir parçası olan deyimleri öğrencilerimiz hayal dünyalarını kullanarak oldukça farklı şekillerde tasarlamışlardır.

May

2018-2019 Eğitim- Öğretim yılı 8. Sınıflar Mezuniyet Balomuz 2 Mayıs Perşembe günü okulumuz konferans salonunda yapıldı. Yıl boyunca emek veren öğrencilerimiz arkadaşlarıyla doyasıya eğlendi. Büyüyüp mezun olan öğrencilerimiz bizleri hem mutlu etti hem de gururlandırdı.

May

Küçükçekmece MEM´in Sultan Abdülhamit İmam Hatip Ortaokulu´nda düzenlediği Siyer Yarışmasına 5. Sınıflarımızdan 10 öğrencimizle katıldık.

May

PICTES kapsamında 5. 6. 7. ve 8. Sınıf Suriyeli öğrencilerimize Türkçe Dil Yeterlilik Sınavı yapıldı.

May

MAİ İHO Ailesi olarak 8. Sınıf öğrencilerimize Mezuniyet Töreni düzenledik. Her anına ortak olduğumuz öğrencilerimizin mezuniyet heyecanlarına da ortak olduk.

May

2019 Prof. Dr. Fuat SEZGİN Yılı kapsamında okulumuzda çeşitli etkinliklerle İslam kültür ve medeniyetinin daha iyi anlaşılmasını sağlamak ve onu yeni nesillere aktarmak amacıyla çalışmalarda bulunmuş değerli bilim insanı Fuat SEZGİN´i saygıyla andık.

May

ÖNDER-KİGEDER tarafından yapılan Perşembe Mescit Sohbetlerimiz bu hafta 5.sınıflar ile devam ediyor.

Okulumuz Küçükçekmece İlçe MEM tarafından yapılan 40 Hadis Yarışmasına katıldı

May

Sait Faik der ki : ´Şiir olmayan yerde insan sevgisi de olmaz. İnsanı insana ancak şiir sevdirir. Şiir, insanı insana yaklaştıran şeydir.´

May

MAİ İHO Tanıtım Ekibimiz Kocatepe İO ve Yunus Emre İO 4.Sınıf öğrencilerine okulumuzu tanıttılar.

May

Dünyada öğretilen bütün bilgilerin hiçbiri, bize bir ananın bakışının bir kelimesinin verdiği şeyi vermeye muktedir değildir.
(Wilhelm RAABE)

Nis

Okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Aziz YILMAZ ile Arapça Öğretmenimiz Enes ASLAN tarafından Ezanı Güzel Okuma Yarışması yapıldı.

Nis

MAİ İHO Ailesinin bir üyesi olan Pamuk adlı  kedimiz doğum yaptı.